Παρουσίαση του έργου στις 20/4/2016 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης

14/06/2016

Στις 20/04/2016 στο αμφιθέατρο του μουσείου Ακρόπολης στα πλαίσια της ημερίδας “Η μετάβαση σπό το ΕΣΠΑ 2007-2013 στο ΕΣΠΑ 2014-2020: Απολογισμός δράσεων, επιτεύγματα, προβλήματα και σχεδιασμός νέου προγράμματος” παρουσιάστηκε το έργο του Α’ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας ευθύς αμέσως μετά την παρουσίαση του αντιστοίχου της Ακροπόλεως.
Έγινε μια εκτενής ανασκόπηση των εργασιών στα πλαίσια του ΕΣΠΑ «αφήνοντας» σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το έργο χάρις στις προσπάθειες όλων, του Προέδρου της ΕΕ κου Αθ. Τζιαφάλια, των μελών της ΕΕ του επιβλέποντα μηχανικού κου Δημητρίου Καραγκούνη αλλά και του συνόλου των εργαζομένων βρέθηκε στα πρώτα έργα του ΥΠΠΟΑ τόσο από πλευράς απορρόφησης όσο και εκπλήρωσης των στόχων του έργου υπερκαλύπτοντας τους δείκτες που είχαν τεθεί.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κος Αθ. Τζιαφάλιας ο οποίος παρουσίασε σε powerpoint το σύνολο του έργου, ο αρχιτέκτονας και επιβλέπων του έργου κος Δημήτριος Καραγκούνης και από την πλευρά των εργαζομένων ο συντηρητής κος Γεώργιος Μπισμπίκης και η τοπογράφος μηχανικός-συντηρήτρια κα Στυλιανή Μπλάντα.

Συνοδευτικά φωτογραφίες στο χώρου του θεάτρου του αρχιτέκτονα και επιβλέποντα του έργου κ. Δημητρίου Καραγκούνη, του συντηρητή κ. Γεωργίου Μπισμπίκη και της τοπογράφου μηχανικού-συντηρήτριας κας Στυλιανή Μπλάντα, καθώς και στιγμιότυπα του προέδρου της ΕΕ κ. Αθ. Τζιαφάλια από το χώρο της εκδήλωσης.