Οι εργαζόμενοι του Αρχαίου Θεάτρου για εκπαίδευση στο ΕΚΑΒ

11/11/2021

Untitled_Panorama3a
Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης του συνόλου των εργαζομένων, όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας και υγείας, το προσωπικό συμμετείχε σε σεμινάριο με θέμα “ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”. Το σεμινάριο διάρκειας επτά ωρών έλαβε χώρα στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στις 9 Νοεμβρίου. Το αντικείμενο της εκπαίδευσης του συνόλου των εργαζομένων αφορούσε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο και έγινε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Παπακώστα Αχιλλέα και κ. Αγροδήμο Γρηγόριο.

Θα ήθελα από την πλευρά των εργαζομένων να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ Λάρισας και ειδικότερα τους εκπαιδευτές διασώστες κ. Παπακώστα Αχιλλέα και κ. Αγροδήμο Γρηγόριο, οι οποίοι σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μας έφεραν πιο κοντά στο δύσκολο έργο τους αλλά και μας έκαναν να αισθανόμαστε ασφαλέστεροι. Η άρτια κατάρτιση τους και η μεταδοτικότητα του λόγου τους ήταν αρωγός στην επιτυχή και πλήρη εκπαίδευσή μας.

Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν και στην κα. Σοφία Τσανακτσίδου πολιτικό μηχανικό και τεχνικό ασφαλείας του έργου που διαχειρίστηκε το θέμα της οργάνωσης του σεμιναρίου καθώς και την κα. Σπυριδούλα Αρχοντή από την πλευρά του ΕΚΑΒ Λάρισας για την άριστη συνεργασία στην διοργάνωση.

Καραγκούνης Δημήτριος αρχιτέκτων μηχανικός, προϊστάμενος του Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών της ΕΦΑΛΑΡ